Privacyverklaring

Christengemeente Joshua neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Christengemeente Joshua maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Op de website van Christengemeente Joshua worden geen algemene bezoekgegevens bijgehouden. De website maakt geen gebruik van cookies.
Christengemeente Joshua maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, email-adres, ip-adres, telefoonnummer en uw vraag. Dit doen wij op basis van uw toestemming.

Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie, maar tot uiterlijk 12 maanden na uw laatste reactie. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/).

www.christengemeentejoshua.nl is de website van Christengemeente Joshua, gevestigd te Haaksbergen. Christengemeente Joshua staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 08207982.

De foto’s op het openbare gedeelte van onze website zijn allemaal gemaakt met toestemming van de deelnemers aan de fotoshoot. Mocht je om welke reden dan ook vinden dat we de foto waar jij op staat niet meer mogen gebruiken, meld dat dan even aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan de foto van de website verwijderen.
De foto’s op het afgeschermde gedeelte zijn gemaakt tijdens speciale bijeenkomsten binnen onze gemeente, ook voor deze foto’s geldt dat wie bezwaar heeft tegen publicatie van de foto dat kan melden en dan gaan we in overleg met jou bekijken of we de foto in zijn geheel gaan verwijderen of de foto zodanig aanpassen dat je er niet meer op herkend kunt worden (en nee, dat is niet een zwart balkje plaatsen).

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

25 juni 2019

  • dinsdag 25 juni 2019 - 1 Petrus 5:10-11
    Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van alle genade, heeft u geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen. -- 1 Petrus 5:10-11