Zondag 5 september ging Roelof voor. Hij had als thema “maak het goed met God”. Hij had het over een relatiedriehoek, een wapperende vlag en een kruis dat in balans is. Hij kon voorbeelden geven uit zijn eigen leven en welke gevolgen dat voor hem heeft gehad. Beluister hier de preek of bekijk de hele dienst via de Link voor livestream. Hier vind je de bijbehorende powerpointpresentatie.

Omdat we weer vrijwel "normaal' diensten kunnen houden, wordt de liturgie niet langer op de website gepubliceerd.
Voor de jongere kinderen en hun ouders is er weer een nieuwe aflevering van de Henkieshow. Deze zondag gaat het over Petrus en Johannes bevrijdt uit de gevangenis.

25 september 2021

• zaterdag 25 september 2021 - Johannes 1:14
    Het Woord is mens geworden en heeft bij ons gewoond, vol van goedheid en waarheid, en wij hebben zijn grootheid gezien, de grootheid van de enige Zoon van de Vader. -- Johannes 1:14