Zondag voor de Vervolgde Kerk

Ook dit jaar organiseert Open Doors de "Zondag voor de Vervolgde Kerk".
Deze zal plaatsvinden op zondag 7 juni. Door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, zal de Zondag voor de Vervolgde Kerk dit jaar echter een andere vorm hebben dan voorheen, namelijk als internetkerkdienst!

In samenwerking met Groot Nieuws Radio organiseert Open Doors de "Zondag voor de Vervolgde Kerk" op 7 juni van 10.00 tot 11.00 in de vorm van een internetdienst. In deze bijzondere bijeenkomst gaat dominee Ron van der Spoel voor en zal de muziek verzorgd worden door Marcel en Lydia Zimmer en band.
De livestream van de dienst is op zondagochtend 7 juni te volgen via deze pagina, op de Facebookpagina van Open Doors  en via het Open Doors YouTube kanaal of de website van Groot Nieuws Radio.
Aansluitend op de online dienst, volgt er van 11.00 tot 11.30 een nabespreking met Ron van der Spoel waarin er gelegenheid is om een reactie te geven en vragen te stellen naar aanleiding van de preek.

Voor de kinderen is hier de link naar de Henkie Show. Zondag is het thema van de show en de creatieve verwerkingen de tien melaatsen die bij Jezus komen.
Twee liedjes die daarbij passen zijn Eenenzestig woorden en Ik ben dankbaar.

26 oktober 2021

• dinsdag 26 oktober 2021 - Leviticus 19:17-18
    Wees niet haatdragend. Als je iemand iets te verwijten hebt, roep hem dan ter verantwoording en laad niet omwille van een ander schuld op je door je te wreken of wrok te blijven koesteren. Heb je naaste lief als jezelf. Ik ben de HEER. -- Leviticus 19:17-18