Zondag 31 mei. Het is Pinksteren! Op zaterdag 30 mei is er een oecumenische pinksterdienst gehouden in de kerk van de Protestantse Gemeente aan de Von Heijdenstraat. Voorafgaand aan deze dienst was de kerk geopend om een kaarsje aan te steken. Dat was al symbool van het vuur dat met Pinksteren is ontstoken. Heilig Vuur. Dat is ook het thema van de dienst. De dienst zelf kon niet bijgewoond worden. De kerk is dus leeg, op degenen na die meewerken aan de dienst. Maar de dienst is opgenomen door RTV-Sternet en door Kerkomroep.

De liturgie die bij de dienst hoort, kunt u hier in Pdf downloaden.

De uitzending van RTV-Sternet is op eerste pinksterdag, om 10.00 uur en om 11.00 uur via het TV-kanaal van de samenwerkende Twentse omroepen:
- Ziggo digitaal; kanaal 40
- KPN Glasnet; kanaal 50
- KPN IPTV; kanaal 1317 en
- Glashart Media; kanaal 2023.
De livestream is te zien via de computer op http://enschede.1twente.nl/tv/livestream
via facebook.com/rtvsternet en via Youtube.

De uitzending kan zondag 31 mei en daarna bekeken worden via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/12290
Scroll naar beneden en kies bij 31 mei: kijken

Voor de liefhebbers van de Henkie Show is hier de link naar de Kidsstream van de Digitale Pinksterconferentie  met veel creatieve verwerkingen en liedjes.

26 oktober 2021

• dinsdag 26 oktober 2021 - Leviticus 19:17-18
    Wees niet haatdragend. Als je iemand iets te verwijten hebt, roep hem dan ter verantwoording en laad niet omwille van een ander schuld op je door je te wreken of wrok te blijven koesteren. Heb je naaste lief als jezelf. Ik ben de HEER. -- Leviticus 19:17-18