Preken

In deze rubriek vindt je de aankondiging voor de spreker en zangleider van komende zondag. Verder de geluidsopnames van preken die de afgelopen 7 zondagen zijn gehouden in onze gemeente. 

Zondag 14 augustus gaat Elzo voor en heeft Kyra de zangleiding. Je bent om 10.00 uur van harte welkom in het Harmoniegebouw om deze dienst bij te wonen.

Zondag 7 augustus ging Wilna voor. Het thema van de preek was "Dorst lessen". Het bijbehorende bijbelgedeelte komt uit Romeinen 5: 1-11. De preek kun je hier nog beluisteren. Voor de bijbehorende powerpointpresentatie klik je hier.

Zondag 31 juli ging Elzo Edens voor. Hij vroeg ons waarin wij geworteld zijn. Wat is ons fundament? Twee schriftlezingen gebruikte hij hierbij. Efeziërs 3: 17-19 en Jeremia 17: 5-8. Beluister deze preek alsnog.

Zondag 24 juli ging Corné Burger voor. Hij had het over Handelingen 12: 1-19 en Efeziërs 3: 20 en 21. God kan veel meer dan wij bidden en verwachten. Wat kunnen we leren van het kloppen op de deur zoals Petrus dat deed toen hij was bevrijd uit de gevangenis? Beluister deze preek alsnog.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

11 augustus 2022

  • donderdag 11 augustus 2022 - Marcus 8:35-36
    Want ieder die zijn leven wil behouden, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest omwille van mij en het evangelie, zal het behouden. Wat heeft een mens eraan als hij de hele wereld wint, maar er het leven bij inschiet? Wat zou een mens niet overhebben voor zijn leven? -- Marcus 8:35-36

Gerealiseerd door Comyoo | creatieve studio