Preken

In deze rubriek kun je de samenvatting vinden van preken die de afgelopen tijd zijn gehouden in onze gemeente. Ook kun je deze preken beluisteren.

Zondag 5 juli gaat Dick voor. Deze dienst wordt voor het eerst weer gehouden in het Harmoniegebouw. Voor degenen die daar niet bij kunnen zijn, is de preek ook hier en via de Joshua app te volgen. Dick houdt een preek over kritiek en hoe we daar mee omgaan. Althans dat was de bedoeling. Het werd een preek over Gods bladblazer. Wat hij daarmee bedoelt? Ja, dan moet je toch maar even de preek beluisteren.

Lees meer

Zondag 28 juni heeft Ruben Portier de diensten samengesteld en via WhatsApp verspreid. Deze keer een normale dienst, waarin de Henkie Show voor de kinderen is opgenomen en daarna een speciale dienst voor de jongeren. Die liturgie mogen degenen die vroeger jong geweest zijn ook mee beleven. 

Lees meer

Zondag 21 juni volgen we de preek weer met de Joshua App.
Bert Middelwijk heeft de overdenking voor deze zondag ingesproken. Deze overdenking is naar aanleiding van de geschiedenis waarin verteld wordt dat Petrus door een engel uit de gevangenis wordt bevrijd.

Lees meer

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

07 juli 2020

  • dinsdag 07 juli 2020 - Filippenzen 4:6-7
    Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. -- Filippenzen 4:6-7