Preken

In deze rubriek vindt je de aankondiging voor de spreker en zangleider van komende zondag. Verder de geluidsopnames van preken die de afgelopen 7 zondagen zijn gehouden in onze gemeente. 

Zondag 26 maart gaat Geert van der Zeeuw voor en Harm heeft de zangleiding. Beleef deze dienst met ons mee om 10.00 uur in het Harmoniegebouw aan de Uitterhoevestraat 7. Van harte welkom.

Zondag 19 maart ging Wilna Smienk voor. Zij sprak over het houden van geloofsvertrouwen ook als het helemaal anders is gegaan. De preek kun je hier terugluisteren

Zondag 12 maart ging Dick voor. Als onderwerp had hij "God en het kwaad in deze wereld". Pasklare antwoorden beloofde hij aan het begin van de preek niet maar wel een richting waarmee we als christen verder kunnen. Hij deed dat aan de hand van het bijbelgedeelte 1 Koningen 22: 1-28. Daarbij krijgt de profeet Micha een inkijkje in de hemel. Een visioen waarbij hij God op de troon ziet zitten. Aan de hand van drie punten werden we door de uitleg heen meegenomen: profetieën, visioenen en "het hete hangijzer". Beluister hier zijn preek en bekijk de teksten die hij erbij gebruikte.

Zondag 5 maart ging Joke Wisseborn voor in onze dienst. Zij sprak over Johannes 11: 1-7 en 17-44. Jezus wekt Lazarus op uit de dood. Het is als het ware een krachtmeting tussen Jezus en de dood. Jezus roept en Lazarus gehoorzaamt. Maar hij is nog ingewikkeld. Hij moet nog ontwikkeld worden. Of ontbonden zou je ook kunnen zeggen. En daar moeten anderen hem mee helpen. Zo kan dat ook in ons leven gaan. Beluister haar preek.

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Gerealiseerd door Comyoo | creatieve studio