Kringen

De kringen zijn weer begonnen. Het aantal mensen dat aanwezig was is niet zo groot. Dat komt mede door het coronavirus. Toch gaan we door met de kringen. De woensdagavondkring heeft besloten om de zes lezingen van ds. Bottenbley over de eindtijd en corona te bekijken. Dat geeft ontgetwijfeld stof tot goede gesprekken. Op de donderdagavondkring zijn we nog bezig in het boekje over de Heilige Geest. We hebben wel besloten dat er ook ruimte is om eens een ander onderwerp tussendoor te behandelen. En we hebben er al twee in de pijplijn zitten.

Wat we graag willen weten is of er nog mensen naar de kring willen komen maar dat vanwege coroana niet kunnen/willen en of die eventueel digitaal aanwezig zouden willen zijn. Laat dat dan even weten aan de kringleiders dan kunnen we dat proberen.

Als er kring is, laat dan even ruim van te voren weten of je wel of niet komt, mede in verband met corona.

De kringleiders.

Afdrukken

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

12 april 2021

  • maandag 12 april 2021 - Matteus 7:13-14
    Ga door de nauwe poort naar binnen. Want de brede weg, die velen volgen, en de ruime poort, waar velen door naar binnen gaan, leiden naar de ondergang. Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. -- Matteus 7:13-14