Bericht van het Kinderwerk

Nu de scholen weer zijn begonnen, is ook de kinderdienst op zondagmorgen van start gegaan. We zijn blij dat we ze na zo een lange tijd weer mogen ontmoeten!!
Tevens hebben we genoten van de goocheltrucs van Goochelaar Jan. Onder meer konden we zien hoe Maria haar diploma in ontvangst heeft genomen, nadat ze een goede hulp bleek met hartjes in ontvangst nemen. Mede dankzij de inzet van Ineke is het een mooie dienst geworden.
Graag willen we haar bedanken voor alles wat ze de afgelopen jaren voor het kinderwerk, veelal ook achter de schermen, heeft gedaan.!!

Ondanks dat we een mooi programma hebben voor de komende tijd, waaronder Gerhard die de Bijbel Basics een vervolg gaat geven, is er dit seizoen onderbezetting qua leiding. Dit betekent dat elke maand, de derde zondag, niemand staat ingeroosterd als leiding. We hebben daarvoor een noodpakket in de kast liggen. Dat wil zeggen: een verhaal met bijbehorende kleurplaat. Dit kan elke willekeurige volwassene op zich nemen om op die manier toch een kinderdienst te verzorgen voor de aanwezige kinderen.
Annet heeft aangegeven dat zij dat gat wil vullen de komende tijd tot het nieuwe jaar, mits de tieners daarbij niet in het gedrang komen. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Toch willen we vragen of er nog mensen zijn die het kinderwerk een warm hart toedragen en het leuk vinden om eens in de maand een kinderdienst te leiden.

Bij vragen kom gewoon naar ons toe,
Elena, Gerhard, Rianne en Chantal

Afdrukken

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

12 april 2021

  • maandag 12 april 2021 - Matteus 7:13-14
    Ga door de nauwe poort naar binnen. Want de brede weg, die velen volgen, en de ruime poort, waar velen door naar binnen gaan, leiden naar de ondergang. Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. -- Matteus 7:13-14