Medewerkers gevraagd

Kosters

Om de diensten goed te laten verlopen moeten er kosters zijn. Zij richten de zaal in met stoelen en tafels. Ze zorgen dat alles klaar staat als de bezoekers van de dienst binnenkomen. In deze coronatijd zijn ze extra belangrijk om te zorgen dat mensen zich aan de regels houden en alle spullen voor ontsmetting klaar staan. Dat er een lijst ligt om de namen op te schrijven enz. Zij zijn met de mensen van de techniek het eerste in het gebouw en ze gaan nadat iedereen weg is, het laatst weer naar huis. Vanaf oktober hebben we extra kosters nodig om te zorgen dat je niet meer dan één keer per vier weken aan de beurt bent om koster te zijn. Voel je er wat voor om je dienstbaar op te stellen als koster? Meld je dan bij één van de oudsten.

Medewerker website

Het redactieteam van de website kan wel wat versterking gebruiken. Voel jij er wat voor om te zorgen dat onze berichtgeving via de website en de nieuwsbrief goed en up-to-date is? En ben je goed in nederlandse taal? Vraag dan eens aan Dick wat dit werk zoal inhoudt. Past dit werk bij jou? Vind je het leuk? Dan is er voor jou een plek om het team te versterken.

Afdrukken

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

12 april 2021

  • maandag 12 april 2021 - Matteus 7:13-14
    Ga door de nauwe poort naar binnen. Want de brede weg, die velen volgen, en de ruime poort, waar velen door naar binnen gaan, leiden naar de ondergang. Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. -- Matteus 7:13-14