Dopen

Voordat het coronavirus zich aandiende waren er een aantal mensen die zich wilden laten dopen. Zowel binnen onze eigen gemeente als vanuit een andere gemeente. We zijn nog lang niet van corona af. Toch lijkt het ons goed om te inventariseren of verschillende aspirant dopelingen nog steeds gedoopt willen worden. Jannie zal contact met hen opnemen. Als deze mensen nog steeds gedoopt willen worden, zullen we een doopgesprek met hen voeren en een gelegenheid zoeken om hen te dopen. Mocht er nog iemand zijn die ook gedoopt wil worden, laat het ons weten.