Oecumenische vredesdienst Pancratiuskerk

Op zondag 27 september zal om 10.00 uur de oecumenische vredesdienst met als thema: 'Vrede verbindt verschil?', plaats vinden in de Pancratiuskerk. Hier werken de PKN kerk, de Christengemeente Joshua en de RK kerk aan mee. U bent hierbij van harte welkom nadat u vóór vrijdag 25 september een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stuurt. Als u niet kunt e-mailen, mag u van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 10.00 uur bellen naar 06-362 98 990. (Reserveringen zijn mogelijk vanaf 21 september.) We hopen na de dienst buiten samen koffie te kunnen drinken.