De BOAZ groep

Donderdag 3 september hebben we de eerste ontmoetingsochtend gehad. Omdat de ochtend meer is dan alleen elkaar ontmoeten zullen we het de Boaz groep noemen.
Bemoediging
Ontmoeting
Aandacht
Zorg voor elkaar
We komen elke eerste donderdag van de maand bij elkaar in het Harmoniegebouw. Om 10.00 uur staat de koffie klaar en het duurt tot ongeveer 11.30 uur. Iedereen die kan en wil komen is van harte welkom. Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je wel of niet lid bent van de Joshua gemeente. We zien je graag op donderdag 1 oktober!

Henriëtte en Gerry.