Dankdienst John Smienk

Maandag 31 augustus hielden we de dankdienst voor het leven van John Smienk

20200830JohnSmienkklein

Op 24 augustus 2020 overleed John op 66-jarige leeftijd. Hij was één van de starters van onze gemeente. Van 2017-2020 was hij gemeenteleider totdat hij dat door zijn ziekte op moest geven. De afscheidsdienst heeft maandag 31 augustus plaatsgevonden. Vanwege corona moest de dienst helaas een besloten karakter krijgen. Hieronder staan drie links met filmbeelden van de dienst. We zullen John enorm missen.

Dankdienst deel 1
Dankdienst deel 2
Dankdienst deel 3

11 augustus 2022