Samenkomsten in Neede

De familie Verdouw (Johan, Marjolijn, Semmuël en Viviënne) komt al weer een tijd bij ons in de dienst. Het gezin is afkomstig uit Papendrecht en woont in Neede.

De familie Verdouw is lid van onze gemeente geworden, maar ziet ook graag dat er in Neede een mogelijkheid is om samen te komen met andere evangelische gelovigen uit Neede en omstreken. Er wordt zo'n twee keer in de maand vanuit huis een dienst gehouden.

Op dit moment komen er twee gezinnen regelmatig samen en af en toe zijn er andere gasten. Het is niet hun bedoeling mensen los te weken uit hun kerk, maar mensen die op zoek zijn, zijn van harte welkom.
Voor meer informatie over waar en wanneer: contact opnemen met Johan op 06 26940486.

04 juni 2020

• donderdag 04 juni 2020 - Filippenzen 4:8
    Ten slotte, broeders en zusters, schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. -- Filippenzen 4:8