Samenkomsten in Neede

De familie Verdouw (Johan, Marjolijn, Semmuël en Viviënne) komt al weer een tijd bij ons in de dienst. Het gezin is afkomstig uit Papendrecht en woont in Neede.

De familie Verdouw is lid van onze gemeente geworden, maar ziet ook graag dat er in Neede een mogelijkheid is om samen te komen met andere evangelische gelovigen uit Neede en omstreken. Er wordt zo'n twee keer in de maand vanuit huis een dienst gehouden.

Op dit moment komen er twee gezinnen regelmatig samen en af en toe zijn er andere gasten. Het is niet hun bedoeling mensen los te weken uit hun kerk, maar mensen die op zoek zijn, zijn van harte welkom.
Voor meer informatie over waar en wanneer: contact opnemen met Johan op 06 26940486.

16 oktober 2019

• woensdag 16 oktober 2019 - Jakobus 1:25
    Wie zich daarentegen spiegelt in de volmaakte wet die vrijheid brengt, en dat blijft doen, niet als iemand die hoort en vergeet, maar als iemand die ernaar handelt – hem valt geluk ten deel, juist om wat hij doet. -- Jakobus 1:25