Dankdienst John Smienk

Maandag 31 augustus hielden we de dankdienst voor het leven van John Smienk

  20200830JohnSmienkklein

Op 24 augustus 2020 overleed John op 66-jarige leeftijd. Hij was één van de starters van onze gemeente. Van 2017-2020 was hij gemeenteleider totdat hij dat door zijn ziekte op moest geven. De afscheidsdienst heeft maandag 31 augustus plaatsgevonden. Vanwege corona moest de dienst helaas een besloten karakter krijgen. Hieronder staan drie links met filmbeelden van de dienst. We zullen John enorm missen.

Dankdienst deel 1
Dankdienst deel 2
Dankdienst deel 3

 

Opbrengst ZOA collecte

door Jannie

De landelijke collecteweek van ZOA was gepland van 22 tot 28 maart. Jaarlijks gaan er ongeveer 14.000 vrijwilligers op pad die samen ruim acht ton in hun collectebussen krijgen.
In plaats van de huis-aan-huis collecte heeft ZOA dit jaar met digitale bussen gecollecteerd.

Lees meer

Schrijversblok

door Rogier

Nee, dat is geen tikfout, ik bedoel een blok en geen blog. Schrijversblok, beter bekend als writer’s block: het tijdelijke onvermogen van een schrijver of componist om tot schrijven of componeren te komen.
Ik heb er geen last van, maar het kost me wel moeite om in deze tijden dat onze nieuwsbrief zo vaak verschijnt elke keer een blog te schrijven.

Lees meer

Voor kinderen en hun ouders

Omdat we nu al zo lang niet bij elkaar geweest zijn, dacht ik dat de kinderen het misschien wel leuk zouden vinden om samen met hun ouders een “kindernevendienst” te houden.
Voor zondag 19 april staat op het programma een verhaal dat je kunt vinden in Johannes 21: 15-19.

Lees meer

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

25 september 2021

  • zaterdag 25 september 2021 - Johannes 1:14
    Het Woord is mens geworden en heeft bij ons gewoond, vol van goedheid en waarheid, en wij hebben zijn grootheid gezien, de grootheid van de enige Zoon van de Vader. -- Johannes 1:14