Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens dertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.
 
Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Bekijk het filmpje hieronder maar eens en begin aan het grootste avontuur van je leven. 
 
 
Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideee╠łn. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!
 
Hoe werkt het?
De meeste Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd of overdag met een kopje koffie met wat lekkers. Na het eten kijk je naar een kort inspirerend filmpje over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.
 
Welkom!
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Alpha Haaksbergen.
Op 10 september 2018 wordt de Alpha-introductie gehouden voor Haaksbergen. Deze introductie begint om 19.00 uur bij de familie Dragt, Lijsterbes 11. Voor meer informatie of opgave mail je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt ook bellen; 053-5725117
Voor meer informatie of voor een andere Alpha-cursus bij Haaksbergen in de buurt kijk je op de site van Alpha Nederland Alpha-cursus

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

12 april 2021

  • maandag 12 april 2021 - Matteus 7:13-14
    Ga door de nauwe poort naar binnen. Want de brede weg, die velen volgen, en de ruime poort, waar velen door naar binnen gaan, leiden naar de ondergang. Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. -- Matteus 7:13-14