Korten

door Rogier

Zoals u als trouwe lezer weet, schrijf ik vaker van dit soort stukjes. Heette dat vroeger gewoon “een stukje”, werd het gedrukt dan werd het “een column” en doen we het virtueel dan heet het “een blog”. Mij maakt het niet uit, noem het gerust zoals u wilt.

Lees meer

Bijbellezen

door Piet

Mijn vader was zeer zachtmoedig en zeer zorgzaam voor zijn gezin. Hij was geliefd bij zijn familie en zijn collega's.
Mijn moeder was zeer zorgzaam voor haar gezin, maar minder zachtmoedig. Zij bestuurde haar gezin van vijf kinderen met vaste en, indien nodig, met straffe hand. Deze combinatie leverde een harmonieus gezin op.

Lees meer

Genoeg is genoeg

door Rogier

Weet u waar ik me mateloos aan erger? Ha, ik zie het u denken, Rogier gaat eindelijk los. Maar nee, ik beperk me tot het onderwerp, geen politiek gewauwel, maakt u zich vooral niet ongerust. Dat wil niet zeggen dat ik geen mening over bepaalde zaken heb, maar dat is op dit moment niet relevant.

Lees meer

Mobieltje

door Rogier

Alexander Graham Bell (1847 – 1922) was een Schots-Amerikaans uitvinder, autodidact en de oprichter van de telefoonmaatschappij Bell, die uitgroeide tot de American Telephone and Telegraph Company (AT&T). Bell werd geboren in Schotland, maar emigreerde naar Canada en daarvandaan naar de Verenigde Staten. Hoewel Bell vaak wordt genoemd als uitvinder van de telefoon, was het

Lees meer

Contactgegevens

Harmoniegebouw
Uitterhoevestraat 7
7481 DH Haaksbergen
Email:  info@christengemeentejoshua.nl

Privacyverklaring

Het dagelijks woord

25 juni 2019

  • dinsdag 25 juni 2019 - 1 Petrus 5:10-11
    Maar al moet u nog korte tijd lijden, God, de bron van alle genade, heeft u geroepen om in Christus Jezus deel te krijgen aan zijn eeuwige luister. God zal u sterk en krachtig maken, zodat u staande zult blijven en niet meer zult wankelen. Hem komt de macht toe, voor eeuwig. Amen. -- 1 Petrus 5:10-11